måndag 29 april 2013

T-läge e bra minnsan!

Hejsan!
Hoppas att Ni mår bra. Själv har jag väldigt mycke och göra, och det märks för det är glest mellan mina inlägg.....Jag trivs jättebra med hörisarna och blev imponerad av ljudet från teven när jag kopplat in på T-läget, helt underbart, kändes som om människorna var i fåtöljen jag satt i och pratade!!
Tekniken går framåt!
En annan rolig grej som hände i helgen var att jag joxa på i köket och min käre M hade teven på med så j-a högt ljud, ( han e oxå ett hörisfall!)så jag fråga om det var sant att han måste ha så högt?   -Ja annars hör jag inte!
Då kom jag på en lysande ide, jag letade fram min gamla höris och stoppa in den i örat!  Och HAN HÖRDE HUR BRA SOM HELST!!!    Ljudet på teven sänktes, och ett lugn uppstod ; ))
Lite senare satt jag mej ner och hade T-läget på och tänkte inge mer utan vi fastna i nån halvdålig film....Så kom V in och undra varför vi hade det så tyst?        Där satt vi med T-läget båda inkopplat och knappt någe ljud på teven!!!     Så kan det gå!  Ere litte pensionärsvarning, eller?
Visar en fin bild som visar vad jag gjort sista tiden ; )
    Ha de gott! / Bloggerskan ; )2 kommentarer:

 1. Jag brukar också klaga när jag kommer hem till F och han har TV:n på. (Det är inget fel på hans hörsel.) Begriper inte varför han ska ha ljudet så högt! Speciellt när det är sport... Kommentatorerna snackar skitfort och envisas med att säga "S" hela tiden, så det skär i mitt CI-öra ;-) Då önskar jag att han kunde sitta med en trådljus ljudmottagare istället så jag slapp. Fast: Jag kan ju stänga av ljudet om jag vill! =)

  PS: Nu blev jag av någon konstig anledning sugen på att hugga ved. Brorsan har precis fällt ett par träd i sin trädgård och jag tror inte han tackar nej till hjälp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!
   Att stänga av våra apparater e ju också en metod att ta vid, fast bara ibland !
   Du får komma hit om du vill och jobba med veden för det finns kvar! Skämtar!
   Ha de gott Tina! Kram Annelie

   Radera