torsdag 23 juli 2015

ny hörismedlem i familjen!

Men Hej!
Börjar med att tjata om vad tiden går fort! 
Det har hunnit fram till andra delen av juli, och jag undrar om det stämmer ....för att jag saknar VÄRMEN från SOLEN!!!!!
Har just börjat min semester och har ju faktiskt tagit flera kaffeslurkar på altan, men man får skynda sej för det vänder fort, dumma vädret!
Nog om detta!
Min fjås har för ca en månad sen äntligen fått två hörisar! Och det funkar bra, ljudet på teven har ju sänkts rejält, så nu behöver jag inte sitta och kisa och blinka hela tiden! (skoj!)       Men det görs nya upptäckter och jag får agera audionom/psykolog!     
Idag när jag spela lite musik,ganska lågt, och jag frågar om han hörde? men icke!  Jag säjer viken låt, men icke..... av erfarenhet kan man "fånga upp" sången när man vet VAD jag ska "fånga!"
Lite fundersamt säjer han:  - Men när man spolar på toaletten då är det ett HELVETISKT ljud!!! 
  
Ja och så är det, det är ofta de helt "onödiga" ljud som hörs bäst!  
Och när jag bytt höris så ska man prova 2-3 veckor innan man bedömmer, hjärnan behöver lite tid att ställa in det nya, och för nybörjare tar det längre tid, plus att man har ju olika slags hörselfel!
MEN MEN jag är så jäkla glad att dessa apparater finns!  Inte en dag utan dessa små söta (!) grejer bärandes på min skalle!
        Det var det!    Ha de gott! Kram /bloggerskan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar