onsdag 27 april 2016

Fejka hörselnedsättning?

Hej!
Hoppas allt e bra.  Här e just aprilväder varje dag men just idag vare jämngrått hela dan.....Tänkte skriva om försäkringskassans funktion,  jag har haft den stora turen att få vara frisk och jobbat , sist jag var sjukskriven var för två år sedan men nu har jag tagit igen det med råge ; )
Häromdan kontaktade försäkringskassan mej för det var saker som var oklar och som damen ville höra vad jag tyckte.....
Jag var på jobbet och det var vid mellistime typ vid halv tre, 
Jag hörde henne bra och vi kunde föra ett samtal men jag blir så jäkla stressad även om hon var lugn men strax kände jag hur taggarna reste på mej och stressen steg, men jag var tvungen att sänka lite och jag vet att det är ju hennes jobb och kolla upp, i det här fallet om min utmattning i samband med min hörselnedsättning...man känner sej misstänkt och som om jag fejkade att man har höraapparat  och  jag betonar att jag tycker mycket om mitt jobb men att jag är sjukskriven 25% för att jag orkar inte med den höga ljudnivån som blir på en förskola, och att jag är den typen som helst vill jobba 100%  och inte vill vara hemma! Och hur gör du sen??? Ja vem fan vet det? hade jag lust att säja men det gjorde jag inte!     Och sen i efterhand var det saker som hon skulle frågat min arbetsgivare och inte mej, men hon märkte väl att jag verkar vara en snäll typ som man kan köra på lite!
Nä man ska inte vara snäll och trevlig och ärlig utan dum och otrevlig och ljuga allt som går verkar det som......Inga mesar, tack!
Bläää känner jag just nu, får hoppas att det blir bra så småningom.
Det var ett gnäll-inlägg! Ha de gött! /Bloggerskan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar